24.6.2017. 16:05
0
Mladost otkazala Slobodi, danas utakmica s Kiseljakom
Nogometaši tuzlanske Slobode danas će na Kiseljaku odigrati prvu kontrolnu utakmicu s istoimenim „kantonalcem“, a 27. juna trebali su odmjeriti snage s ekipom Mladosti iz Doboj Kaknja.

Međutim, Kakanjci su otkazali pripremnu utakmicu, tako da stručni štab Slobode traži novog protivnika za posljednju provjeru pred odlazak na pripreme u Kupres.

- Danas ćemo isprobati dva tima, svaki će igrati po poluvrijeme. Nadam se da ćemo za 27. juni pronaći kvalitetnog protivnika za posljednju kontrolnu utakmicu – kaže za Fenu trener Slobode Vlado Jagodić.

Nakon Kiseljaka, igrači će dobiti dva dana odmora zbog bajramskih praznika. 

S ekipom uveliko trenira Aleksandar Ignjatović. Osim njega, do sada su ugovore s Tuzlacima potpisali Adnan Hadžić, Aleksandar Lazevski, Adnan Zukić, Edin Salkić i Zvjezdan Đorđilović.

Tuzlaci traže još jednog napadača i jednog braniča.  

Današnja utakmica Kiseljak- Sloboda igra se na Kiseljaku od 17.30 sati.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.