26.6.2017. 22:27
0
Zlatan Bajramović ima novi angažman u karijeri
Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Zlatan Bajramović ima novi angažman u karijeri.

Bajramović je angažovan na poziciji trenera ekipe Karsluher II. Podsjetimo, prethodnu sezonu je bio pomoćnik Mirku Slomki u ovom timu, a sada postaje prvi trener.

Druga ekipa Karslugera počinje sa pripremama u četvrtak, ali problem će biti mali broj igrača.

"Tim ima vrlo malo igrača. Pred nama je teška priča koju neki nazivaju avanturom, ali ja to ne bi tako nazvao. Na treningu radim sa malom grupom igrača", kazao je Bajramović medijima.

"Ja sam od onih koji uvijek nastoje pobijediti, ali u ovakvom izdanju to će biti teško. Liga je dosta ujednačena, postoje dva ili tri tima koja će se sigurno izdvojiti. Naš cilj će biti osvajanje što više bodova", rekao je Bajramović.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.