27.7.2017. 18:11
1
Žestoke kazne za NSBiH i reprezentativce BiH zbog sukoba sa Grcima
Krovna svjetska fudbalska organizacija, FIFA, danas je objavila kazne za reprezentativce Bosne i Hercegovine zbog sukoba igrača na utakmici BiH - Grčka.

Piše: Haris Ahbabović

Edin Džeko je kažnjen sa 2.500 hiljade franaka. Muhamed Bešić je kažnjen sa jednom utakmicom zabrane igranja i 5.000 švicarskih franaka. To znači da Bešić neće igrati protiv selekcije Kipra krajem augusta.

Stephane Gilli, donedavni pomoćnik Mehmeda Baždarevića je suspendovan na šest mjeseci uz 3.000 švicarskih franaka.

NSBiH će morati platiti kaznu od 30.000 franaka, a Bilino polje je suspendovano na jednu utakmicu. Osim toga, NSBiH će platiti 26.500 franaka zbog propusta na utakmici sa Gilbraltarom.

Grci su prošli sa komičnim kaznama. Kostas Manolas je kažnjen sa 2.500 švicarskih franaka, dok je Ioannis Giannotas dobio samo opomenu.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.