4.8.2017. 13:37
0
Neymar i službeno predstavljen kao novo pojačanje PSG-a, oboreni svi mogući rekordi u historiji fudbala
Goal.com
Goal.com
Goal.com
Neymar je danas i zvanično postao novi fudbaler PSG-a.

Piše: Haris Ahbabović

Neymar je 2013. godine iz Santosa stigao u Barcelonu, a sada je iz Barcelone stigao u PSG za vrtoglavih 222 miliona eura.

"Teško mogu opisati kako se trenutno osjećam. Veoma sam sretan što sam stigao ovdje u Pariz i postao dio ove porodice. Jedva čekam da se priključim svojim novim saigračima. Želim novi i veći izazov u svojoj karijeri, te je moje srce odlučilo da potpišem za PSG", rekao je danas na predstavljanju Neymar.

Bilo je problema oko realizacije ovog transfera, ali je na kraju ipak realizovan. Ovo je ubjedljivo najveći transfer u historiji fudbala.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.