9.9.2017. 9:10
0
Klopp: Čestitala mi je cijela Bundesliga
Liverpoolov trener Jurgen Klopp ovog ljeta kompletirao je najveći transfer u historiji kluba. Na Anfield će sljedećeg ljeta iz Leipziga doći Naby Keita (22) iz Leipziga, kojeg je Liverpool platio 53 miliona eura, a preostalioh 15-ak miliona će platiti za godinu dana.

Iako će ga moći koristiti tek za godinu dana, Klopp je uvjeren da je napravio odličan posao.

“Naravno da bi mi bilo draže da je došao već ove sezone, ali nemam problema s time da ga moram čekati godinu dana. On već dvije, tri godine igra na najvišem nivou, a jako je mlad. Ne biste vjerovali koliko sam poruka čestitki dobio iz Bundeslige. Svi su uvjereni da je Liverpool napravio sjajan posao“, rekao je Klopp, prenosi “Index“.

Keita će sljedećeg ljeta dobiti dres s brojem 8, koji je nosio legendarni kapetan Steven Gerrard.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.