15.9.2017. 18:00
0
Baždarević i Misimović obišli 'Grbavicu'
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević, savjetnik Izvršnog odbora za pitanje nogometa Zvjezdan Misimović i članovi administracije NSBiH danas su posjetili stadion Grbavica u Sarajevu, gdje su se sastali s predstavnicima FK Željezničar.


Baždarević i Misimović su istakli zadovoljstvo što će nakon suspenzije Bilinog polja, veoma važna utakmica u kvalifikacijama za SP protiv Belgije biti odigrana 7. oktobra na Grbavici.

Predstavnici NSBiH, koji su s domaćinima održali i još jedan u nizu operativnih sastanaka, bili su zadovoljni dinamikom radova na tom stadionu.

Grbavica je trenutno u fazi adaptacije kako bi ispunila zahtjeve FIFA-e i UEFA-e a rok za završetak radova je 1. oktobar, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.