22.9.2017. 13:02
0
Brat Lionela Messija "provocirao" Madriđane nakon poraza od Betisa
Tokom ljeta, mnogi nogometni fanovi tvrdili su da bi Real Madrid mogao pomesti konkurenciju u Španiji ove godine. Neymar je napustio Barcelonu a oni nisu uspjeli potpisati pravu zamjenu za njega – Philippe Coutinha. Osim toga, bilo je dosta nesuglasica u svlačionici i u upravi kluba pa se je očekivalo da Real Madrid bez problema dođe do naslova prvaka.

Što se tiče Real Madrida, sve je dobro krenulo na stadionu Santiago Bernabeu – pogotovo nakon što su u španskom super kupu pobijedili Barcelonu sa ukupnim rezultatom 5-1. Međutim, nakon pet utakmica u ligi, Real zaostaje za svojim najvećim rivalima za čak sedam bodova, prenosi Svijet klađenja.

To je svakako nešto što nismo očekvali, barem ne nakon uvodna tri meča u sezonu (Manchester United i dvomeč sa Barcom) ali ovo je nešto u čemu katalonski klub bez sumnje uživa. I zasigurno će slaviti pobjedu Betisa na Bernabeu u srijedu navečer. U 94. minuti, Antonio Sanabria zabio je jedini gol za pobjedu, ostavivši ekipu Zinedine Zidanea na sedmom mjestu u ligi.

Iako se igrači u Barceloni zasigurno neće opustiti zbog rane bodovne prednosti nad Madridom, čini se da su rodbina igrača – tačnije brat Lionel Messija oduševljeni trenutačnom situacijom. Rodrigo Messi – Lionelov stariji brat – postavio je na Instagramu vrlo zanimljiovu sliku nakon što je Betis slavio protiv Reala.

Objavio je sliku Sanabrijevog gola i napisao: “Que bien nos vamos a dormir hoy”, što u prevodu znači: “Svi ćemo spavati dobro večeras!”.

Stalna prepucavanja između navijača ova dva tima su normalna pojava, ali kada brat najboljeg Barcinog igrača postavi ovakvo nešto… Reći ćemo mu: “Ne trči pred rudu”.

 

Que bien nos vamos a dormir hoy 😂😂😂

A post shared by Rodrigo (@rodrigo.messi10) on




Admir Oručević)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.