23.9.2017. 17:53
0
City nastavio rešetati protivnike, 'Crveni đavoli' slave Lukakua, hat-trick nezaustavljivog Morate
Manchester City, Manchester United, te Chelsea danas su ostvarili nove pobjede.
Manchester United je danas gostovao Southamptonu, što je očekivano bila dosta teška utakmica, no odlični belgijanac Lukaku je svom timu donio pobjedu, koja ih je zadržala na vrhu tabele, koju dijele sa svojim gradskim rivalima, Manchester Cityjem.



Što se Cityja tiče, oni su nastavili sa rešetanjem svojih protivnika. Danas su slavili sa čak 5:0 protiv Crystal Palacea. Prvi pogodak na utakmici je postigao Sane i to pred kraj prvog poluvremena. Do kraja na listu strijelaca upisali su se Sterling sa dva pogotka, te Aguero i Delph po jedan.



Chelsea je danas gostovao Stokeu, a do vodstva su stigli već u drugoj minuti, strijelac je bio Morata. U 30. minuti Pedro je udvostručio prednost. Morata je u 77. minuti postigao još jedan pogodak, a samo pet minuta kasnije je došao i do hat-tricka.



(Amila Alijagić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.