1.10.2017. 12:30
0
Sarajevo na Koševu protiv Krupe traži želi nastaviti pobjednički niz
Danas su na programu još dva meča 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu, piše agencija Patria.

Od 16 sati Sarajevo će na Koševu dočekati Krupu, dok će derbi u Banja Luci od 18 sati odigrati Borac i Sloboda.

Duel na Koševu će biti prilika za izabranike Husrefa Musemića da nastave niz od tri uzastopne pobjede, dok s druge strane Krupa dolazi na krilima trijumfa u lokalnom derbiju protiv Borca od 2:0 i trenutno su na četvrtoj poziciji sa bodom više od Sarajeva.

Borac će iskupljenje navijačima nakon poraza od Krupe morati tražiti protiv Slobode koja na Vrbas dolazi puna samopouzdanja nakon trijumfa protiv Željezničara od 1:0.

Tuzlake pozitivan rezultat večeras vraća u utrku za plasman u Ligu za prvaka, dok bi eventualnim porazom dodatno sebi zakomplikovali situaciju jer bi u tom slučaju za Borcem zaostajali sedam bodova.

(NAP/Merima Druškić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.