11.10.2017. 8:47
0
Panama priredila čudo: SAD ne idu na SP u Rusiji, neviđeni skandal na utakmici Panama - Kostarika
Nakon dugo, dugo godina selekcija Sjedinjenih Država neće igrati na jednom Mundijalu u fudbalu.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, SAD su sinoć poražene na gostovanju od selekcije Trininada i Tobaga sa 2:1, te tako neće igrati čak ni baraž za SP.

Direktno na SP ide Panama, koja je sa 2:1 pobijedila Kostariku. Ipak, tu utakmicu je obilježio skandal oko gola Paname kojeg je postigao Torres na samom otvaranju drugog poluvremena. Bio je to izjednačujući gol Paname, koja je na kraju slavila sa 2:1. Kada pogledate snimak, vidjet ćete da gol uopće nije postojao i da lopta uopće nije prešla gol liniju.

Tako na SP u Rusiji direktno ide Meksiko, Kostarika i Panama, dok će Honduras u Play off. Sjedinjene Države su završile tek na petom mjestu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.