16.11.2017. 17:59
0
Trka se nastavlja: Prolongirana odluka o novom selektoru
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine još uvijek neće imati selektora. Dugo iščekivana odluka o nasljedniku Mehmeda Baždarevića prolongirana je, što je epilog skoro cjelodnevne i iscrpljujuće sjednice fudbalske vlade BiH.

Izvršni odbor NFSBiH na taj način ostavio je vremena da se slegnu strasti nakon što je Stručna komisija za kandidata predložila Mehu Kodru nauštrb, smatralo se favorita, Amara Osima. 

Nova sjednica zakazana je za 29. novembar Podsjetimo, Bajević, Kajtaz i Misimović preglasali su Ivicu Osima dan uoči sjednice te istaknuli trenera Servettea kao idealno rješenje, no danas nije došlo do konsenzusa, prenosi SportSport.ba

(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.