22.11.2017. 22:55
0
Bez golova u Torinu: Barceloni prvo mjesto u grupi
Juventus i Barcelona su večeras u Torinu odigrali utakmicu bez golova.

Odmah na početku meča Juventus je imao priliku da stigne do pogotka preko Douglas Coste, no siguran na golu je bio Ter Stegen.

Samo nekoliko minuta kasnije i Barcelona je zaprijetila, Rakitić je izveo slobodan udarac, a lopta je stigla do peterca Juventusa, ali je na kraju ipak udarila u stativu.

Pred sam kraj utakmice, Dybala je prošao dvojicu igrača Barcelone, no lopta je završila preko gola. No, ni tu nije bio kraj. Lucas Digne se našao 'oči u oči' sa Buffonom, te je imao odličnu priliku da postigne pogodak, no nekako ju je uspio uništiti.

Bodom iz ove utakmice Barcelona je osigurala prvo mjesto u grupi, dok je prolazak Juventusa i dalje upitan, s obzirom na to da je Sporting savladao Olympiakos sa 3:1, te tako došao na samo jedan bod zaostatka za Starom damom.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.