7.12.2017. 12:36
0
Mesi novom objavom iznenadio cijeli svijet
Najbolji nogometaš Barcelone Lionel Mesi (Messi) izjavio je da ukoliko reprezentacija Argentine doživi neuspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji svi igrači treba da se povuku iz državnog tima.
- Ukoliko odigramo loše na prvenstvu svi bismo trebali da se povučemo. Nemoguće je ostati ako se nešto tako dogodi - rekao je Mesi za "TyC sport". 

Mesi je prošle godine poslije poraza na penale od Čilea u finalu Kopa Amerike odlučio da se povuče iz reprezentacije zbog brojnih kritika, ali se kasnije predomislio. 
On je priznao i da mu je sjedenje na klupi Barcelone u prethodne dvije utakmice u Ligi prvaka veoma teško palo, ali i da je svjestan da je to bila ispravna odluka trenera Ernesta Valverdea zbog ranije osiguranog prolaza.

- Teško prihvatam kada ne igram ili sam zamijenjem, ali sam shvatio i razumio da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako spolja djeluje drugačije - dodao je Mesi. 
Mesi i ostali "gaučosi" narednog ljeta u Rusiji pokušat će da naprave korak dalje u odnosu na prošli Mundijal kada su izgubili od Njemačke u finalu u produžecima (0:1), a prvi rivali u grupi su im Hrvatska, Island i Nigerija.

(Avaz/Ajla Hurko)
FudbalMesi
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.