4.1.2018. 17:44
2
Asmir Begović: Podržite selektora
Asmir Begović, golman fudbalske reprezentacije BiH za N1 kratko je prokomentarisao izbor Roberta Prosinečkog za selektora Zmajeva.
Prvi golman Bournemoutha izrazio je zadovoljstvo što je konačno završen izborni proces koji je trajao duže nego što se očekivalo i što najbolja bh. selekcija može nastaviti razmišljati o budućnosti.

"Mislim da nema potrebe za nekim velikim komentarisanjem, najvažnije je da se ova trakavica konačno završila i da imamo selektora", rekao je Begović za N1.

Također je zatražio podršku cjelokupne javnosti kako bi reprezentativci, ali i selektor mogli mirno raditi kako bi se osigurao plasman na EURO 2020. godine.

"Sada se moramo okrenuti radu, selektora i sve nas čeka jako težak posao. Moramo svi poraditi na tome da vratimo atmosferu kakvo smo imali a zato selektoru treba podrška svih nas igrača, ljudi u savezu, novinara i navijača", istakao je Begović za N1. 

Robert Prosinečki imaće svoje "vatreno krštenje" već krajem mjeseca kada će prvi put predvoditi reprezentaciju BiH u prijateljskim susretima protiv SAD-a i Meksika 28. i 31. januara. 

(N1/Alen Avdić)
2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.