4.2.2018. 19:25
0
Ludnica na Anfieldu: Skandalozne odluke sudije Mossa, dva gola Salaha, stoti gol Kanea i golčina Wanyame
U derbiju 26. kola engleske Premier lige, fudbaleri Liverpoola i Tottenhama su odigrali nevjerovatnu utakmicu u kojoj na kraju nije bilo pobjednika (2:2).

Piše: Haris Ahbabović

Poveli su domaći preko Mohameda Salaha u trećoj minuti, a Tottenham je izjednačio kada je Wanyama postigao sjajan gol u 80. minuti, samo minut nakon što je ušao u igru.

Sami kraj utakmice su obilježile skandalozne odluke sudije Jonathana Mossa. Prvo je u 84. minuti dosudio nepostojeći penal za Tottenham, kojeg je minut kasnije promašio Harry Kane.

Drama je nastavljena u 91. minuti kada Mohamed Salah pogađa za 2:1. Ipak, to nije bio konačan rezultata, jer je sudija Moss dosudio još jedan veoma diskutabilan penal za goste, kojeg je ovaj put u gol pretvorio Harry Kane i tako postigao svoj 100. gol u Premiershipu.

Liverpool je treći sa 51 bodom, dok je Tottenham na petom mjestu sa 49 poena. U narednom kolu, Spursi igraju veliki londonski derbi protiv Arsenala na Wembleyju.








0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.