13.3.2018. 9:00
0
Predstavnici UEFA-e na stadionu 'Asim Ferhatović Hase'
Predstavnici Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) danas će obići stadion 'Asim Ferhatović Hase' povodom najavljene kontrole o ispunjavanju kriterija koje propisuju FIFA i UEFA za održavanje međunarodnih utakmica.

Osim najavljene delegacije UEFA-e također će biti prisutni predstavnici Općine Centar, Javne ustanove "Centar za sport i rekreaciju" i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Predstavnici Općine će prezentirati konkretne korake na modernizaciji stadiona na Koševu, koje je poduzela ova lokalna zajednica u saradnji sa Ministarstvom kulture i sporta Kantona Sarajevo, za šta su zajedno izdvojili iznos od milion konvertibilnih maraka. 

U okviru sastanka na stadionu na Koševu načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić će potpisati ugovor s odabranim izvođačem radova koji će biti zadužen za pojačanje rasvjete na reflektorima na stadionu 'Asim Ferhatović Hase', što je jedan od uvjeta za odigravanje međunarodnih utakmica koje su propisale FIFA i UEFA, saopćeno je iz Općine Centar Sarajevo.

(FENA/Ajla Hurko) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.