19.3.2018. 15:54
0
Messi: Svi misle da nam je Rusija posljednja šansa
Pred prijateljske mečeve koje će Argentina odigrati sa Italijom i Španijom, Leo Messi kaže da osjeća veliki pritisak i očekivanje cijelog svijeta da njegova reprezentacija mora da osvoji Svjetski kup u Rusiji.

Lionel Messi je sa "Gaučosima" do sada stigao do tri finala ali nije uspio da osvoji ni Svjetski kup ni Copa Americu ni Copa America Centenario. Fudbaler Barcelone priznaje da sada gdje god da ode osjeća da svi od njega očekuju da osvoji Mundijal u Rusiji, prenosi N1.

"Vidim svuda da ljudi misle da će ovaj Svjetski kup biti odličan za mene i da svi jako žele da ga ja osvojim i to je stvarno impresivno kada svi očekuju od Argentine da bude prvak svijeta", kaže Messi za jednu argentinsku tv emisiju, a petostruki osvajač Zlatne lopte prokomentarisao je i navode da mu je ovo posljednji Mundijal.

"Postoji osjećaj da je veliki dio ovog tima posljednji put zajedno. Djeluje da to što smo došli do tri finala zajedno ne pomaže. Očigledno je da zavisimo samo od rezultata. Svaki put kad smo dolazili tako blizu prvog mjesta niko nije mislio o tome na taj način već da nećemo imati sljedeću šansu. Vjerovatno će tražiti od cijele grupe igrača da napuste nacionalni tim ako ne osvojimo Svjetsko prvenstvo",dodaje Lionel Messi koji se osvrnuo i na mnoge zlurade komentare u Argentini.

"Mnoge stvari koje su pričali o nama uopšte nisu na mjestu i koje nemaju veze sa sportom. Mnogi pričaju kada igramo loše da je to katastrofa i da ne treba da budemo u timu. Onda ulaze i u naše privatne živote i izmišljaju stvari", prenosi N1.

(Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.