23.3.2018. 22:37
0
Remi Njemačke i Španije u Dusseldorfu, Argentina pobijedila Italiju, Ronaldo sam pobijedio Egipćane
Večeras je odigrano nekoliko zanimljivih prijateljskih utakmica. Njemačka i Španija su odigrale bez pobjednika u Dusseldorfu (1:1).

Piše: Haris Ahbabović

Povela je Crvena furija golom Rodriga, a konačnih 1:1 sjajnim golom postavlja Thomas Muller.

Argentina je na Etihad stadionu u Manchester pobijedila Italiju rezultatom 2:0. Strijelci za Gauchose su bili Banega i Lanzini.

Engleska je golom Lingarda u Amsterdamu pobijedila selekciju Holandije rezultatom 1:0.

Portugal je stigao do pobjede protiv Egipta u posljednjim trenucima utakmice u Zurichu (2:1). Poveli su Faraoni golom Mohameda Salaha, ali onda je Ronaldo poravnao na 1:1 u 93. minuti. Ipak, to nije bio konačan rezultat, pošto je Ronaldo odmah nakon toga postigao pobjedonosni gol za svoju reprezentaciju.





0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.