26.4.2018. 21:00
0
Ko je rekao da su bekovi loši tehničari: Pogledajte Marcelovo majstorsko primanje lopte!
Brazilac Marcelo godinama je najbolji lijevi bek svijeta, a zbog njega je stereotip o bekovima kao lošim tehničarima potpuno ugašen.

Osim što je veoma efikasan i često postiže neke od najbitnijih golova, kao što je bio slučaj i na prvoj utakmici polufinala Lige orvaka protiv Bayerna u Minhenu, gdje je Real slavio sa 2:1, prikazao je i nevjerovatno nogometno umijeće.

On je pokazao da je pravi Brazilac kada je u 60. minuti fenomenalno primirio jednu dugu loptu koju mu je poslao Varane 

Marcelo je tada prikazao nevjerovatan prijem lopte, kakav vjerovatno do sada nije ni viđen. Nije umirio loptu gornjim dijelom kopačke, već je "stao" na nju i umirio je u mjestu.

To je potez o kome se čak i više priča nego o njegovom golu, prenose Nezavisne.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.