2.5.2018. 12:00
0
''Zaslužili smo finale, bili smo bolji od Reala''
Trener fudbalera Bayerna Jupp Heynckes smatra da je njegova ekipa pokazala više u polufinalnom dvomeču sa Real Madridom.

Nakon poraza u Minhenu 2:1, Bajern je sinoć remizirao sa braniocem titule (2:2) i tako se oprostio od Lige šampiona.

“Odigrali smo odličnu utakmicu. Bili smo zapravo bolji u oba meča. Igrali smo na vrhunskom nivou prvo poluvrijeme, a onda poslije onakve greške je sve mnogo teže. Kejlor Navas je bio najbolji Realov igrač. Na kraju nije dosuđen čist penal u našu korist, ali ne želim da komentarišem suđenje jer smo mi poklonili Realu dva gola. Kad se pogledaju obje utakmice mislim da smo zaslužili finale”, ističe Heynckes.

Trofejni stručnjak tako neće imati priliku da se sa tri trofeja ponovo penzioniše. Osvojio je Bundesligu, a Bayern će 19. maja igrati protiv Frankfurta u finalu domaćeg kupa.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.