7.5.2018. 8:57
0
"Ne znam koliko dugo Ronaldo neće igrati, ali će igrati u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola"
Cristiano Ronaldo se povrijedio sinoć tokom El Clasica na Nou Campu, pa ga je na poluvremenu utakmice zamijenio Marco Asencio.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, u velikom derbiju nije bilo pobjednika, s obzirom da su Barcelona i Real Madrid odigrali 2:2.

Pojedini mediji su odmah objavili da je Portugalac upitan za finale Lige prvaka, ali je Zinedine Zidane nakon utakmice donio neke nove vijesti.

"Ronaldo se trenutno ne osjeća dobro, ali najvjerovatnije da njegova povreda nije ozbiljna, te će se Ronaldo oporaviti jako brzo. Ne znam koliko dugo neće igrati, uskoro će imati pregled, ali mislim da povreda nije ozbiljna. Nema straha da će Ronaldo propustiti finale Lige šampiona, oporavit će se do te utakmice i igrat će na njoj", rekao je sinoć Zidane.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.