22.5.2018. 21:15
0
Supruga i agentica Maura Icardija: Nekoliko klubova želi platiti 110 miliona eura za njega
Supruga nogometaša Intera iz Milana Maura Icardija, koja je ujedno i njegova agentica, Wanda Nara, izjavila je da su pojedini veliki klubovi u Evropi spremni platiti igračevu klauzulu od 110 miliona eura, ali je navela da je igračev prioritet milanski gigant.

Nogometaš je na iznenađenje mnogih izostavljen sa spiska putnika argentinske reprezentacije koji će ići na SP u Rusiju iako je ove sezone postigao 29 golova u prvenstvu i ponio titulu najboljeg strijelca Serije A.

- Postoje neki veliki klubovi koji su spremni platiti klauzulu koja je visoka, ali kada pogledate kakve svote cirkuliraju to i nije tako spektakularno. Njegov prioritet je Inter - rekla je Wanda za 'Radio Metro'.

Otkupna klauzula od 110 miliona eura važi do početka juna.

Među najzainteresiranijim timovima za Icardija su Real Madrid, Paris Saint-Germain i Bayern München, prenosi 'Football Italia'.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.