24.5.2018. 19:45
1
Čović primio izaslanstvo HŠK Zrinjski
Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović razgovarao je u četvrtak u Mostaru s izaslanstvom HŠK Zrinjski, izrazivši im tom prigodom čestitke za obranu naslova prvaka BiH u nogometu.

Izaslanstvo Zrinjskog je Čoviću, počasnom predsjedniku kluba, dodijelilo zlatnu plaketu, medalju nogometnog prvaka BiH te klupski dres, i to zbog nesebične potpore i doprinosa klubu u povodu osvajanja novog naslova prvaka BiH u nogometu, trećeg u nizu, četvrtog u pet godina i šestog u povijesti kluba.

Strateg plemića Blaž Slišković zahvalio je uime kluba Čoviću i svima onima koji su vjerovali u klub i bili uz njega.

Na kraju susreta, Čović im je poželio mnogo uspjeha i u budućnosti te vrhunske sportske rezultate, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

(Fena/Alen Avdić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.