25.5.2018. 21:15
0
Mane u rodno selo poslao 300 dresova Liverpoola: U mom selu ima 2000 stanovnika, posjetit ću ih nakon Svjetskog prvenstva
Sadio Mane odlučio je da iznenadi zemljake u Senegalu, pa je u rodno selo odlučio da pošalje 300 dresova Liverpula pred finale Lige prvaka.

As “redsa” je dresove poslao u selo Bambali, koje se nalazi na jugu Senegala, mjesto u kojem je kao dječak gledao finale elitnog takmičenja prije 12 godina, kada je njegov sadašnji klub čudesnim preokretom nakon penala srušio Milan.

“Da mi je tada neko kazao da ću igrati u finalu Lige prvaka rekao bih mu da je to nevjerovatno. U tom selu i dalje mi žive majka i ujak. U njemu ima 2000 stanovnika i svi će gledati finale. Kupio sam im 300 dresova da mogu da ih nose dok traje utakmica. Doći ću tamo nakon Svjetskog prvenstva i vjerujem da ću moći da ih obradujem medaljom”, rekao je Mane.

Liverpool i Real će za evropsku titulu igrati sutra od 20.45 u Kijevu, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.