30.5.2018. 12:57
0
Transfer kakav Njemačka ne pamti: Kovač dovodi Realovu zvijezdu?
Real ga sigurno neće pustiti za manje od 100 miliona eura, a ukoliko zaista stigne u Bayern Munchen, Bavarci će sigurno srušiti klupski rekord.

Gareth Bale dao je naslutiti da bi finale protiv Liverpoola mogla biti posljednja utakmica za Real. Velšanin je ušao s klupe i s dva gola odveo je "Kraljevski klub" do trećeg uzastopnog naslova u Ligi prvaka.

No, zbog manjka minutaže ove sezone, Bale je nakon utakmice poručio da bi mogao ovog ljeta promijeniti sredinu, prenosi Avaz.ba.

Već ranije je poznato da ga žele Manchester United i Tottenham, a opasno je za njega zagrizao i Kovačev Bayern Munchen, tvrdi "Bild".

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.