8.6.2018. 15:08
0
Astori ipak nije umro u snu
Bivši kapiten Fiorentine Davide Astori nije preminuo u snu, već je smrt uslijedila zbog posljedica tahikardije, fatalnog ubrzanja rada srca.

Italijanski mediji prenose da je nekadašnji reprezentativac ove zemlje mogao da bude spašen, da je u tom trenutku bio neko u sobi sa njim i pozvao pomoć.

Medicinski tim koji je radio autopsiju došao je do zaključka da Astori nije umro u snu, kako je prvobitno saopšteno.

“Različiti dosijei ponovo su otvoreni. Kolege rade na dokumentima. Uskoro ćemo da odlučimo da li da nastavimo sa radom na ovom slučaju, ili da ga zatvorimo”, rekao je javni tužilac u Udinama Antonio de Nicolo, prenosi CDM. 

Astori je umro 4. marta, u hotelu u Udinama uoči utakmice Serije A protiv Udinesea.



(Lejla Trle) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.