16.6.2018. 11:14
0
"Ostao sam bez daha. Nije legalno ono što Ronaldo radi na SP u Rusiji"
Portugal i Španija su sinoć u Sochiju odigrali nevjerovatnu utakmicu, a meč je okončan rezultatom 3:3.

Piše: Haris Ahbabović

Cristiano Ronaldo je postigao hat-trick za Portugalce, dok je dva gola za Furiju postigao Diego Costa. Još jedan gol za prvake svijeta iz 2010. godine postigao je Nacho.

Cristiano Ronaldo je ponovo pokazao zbog čega je najbolji fudbaler na Planeti, pa je sam sinoć igrao protiv selekcije Španije. Nakon utakmice su se oglasile fudbalske zvijezde na društvenim mrežama.

"Ostao sam bez daha. Nije legalno ono što Ronaldo radi na SP u Rusiji", napisao je njegov nekadašnji saigrač u Manchester Unitedu, Rio Ferdinand.

"Prije dva sata sam imao više golova od Ronalda na SP, što me činilo boljim igračem, a onda je on postigao hat-trick", našalio se na Twitteru nekadašnji reprezentativac SAD-a, Landon Donovan.

"Postoje igrači za neke utakmice. Postoje igrači za sve utakmice. Postoje igrači za specijalne utakmice. Igrači za specijalne utakmice su unikatni", izjavio je nakon utakmice Jose Mourinho, menadžer Man. Uniteda.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.