18.6.2018. 12:20
0
Zlatko Dalić otjerao Nikolu Kalinića jer je odbio da uđe protiv Nigerije, Kalinić rekao kako je nezadovoljan minutažom
Hrvatski izbornik Zlatko Dalić izbacit će napadača Nikolu Kalinića iz reprezentacije, pišu u ponedjeljak hrvatski mediji.

Kako pišu "Sportske novosti" u ponedjeljak, Nikola Kalinić mogao bi tijekom dana napustiti reprezentaciju i biti poslan kući.

Navodno je izborniku Zlatku Daliću u nedjelju postavljeno pitanje je li istina da je htio Kalinića uvesti u igru umjesto Mandžukića tijekom susreta protiv Nigerije, ali da mu je igrač odgovorio da ne može igrati jer ga bole leđa. Zato je u igru ušao Marko Pjaca.

"Sve ćete saznati u ponedjeljak", izjavio je tada Dalić.

Novinarima bi se hrvatski izbornik treba obratiti danas u 17:15 sati.

Kako pišu SN, Kalinić je navodno nezadovoljan statusom u reprezentaciji i zato je odbio ući u igru.

SN pišu i da na treningu u nedjelju nije bilo Kalinića, kao ni Vrsaljka ni Kramarića. Liječnik reprezentacije Boris Nemec rekao je da su Vrsaljko i Kramarić dobili udarce, a da Kalinić ima problema s leđima, ali da nitko nije ozbiljnije ozlijeđen.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.