24.6.2018. 11:29
0
Rasprava Prosinečkog i Beusana: Ovo je čist penal, dvojica ga drže. Nije Mitrović prvi napravio faul
Selekcija Švicarske, predvođena Granitom Xhakom i Xherdanom Shaqirijem, pobijedila je Srbiju sa 2:1 na SP u Rusiji.

Piše: Haris Ahbabović

Srbija se žalila na suđenje Felixa Brycha na ovoj utakmici, pa su uputili žalbu i na adresu FIFA-e. Srbija tvrdi da je oštećena jer Brych nije dosudio penal za njih.

Situacija oko penala posvađala je Matea Beusana i Roberta Prosinečkog, koji su gostovali u emisiji HRT-a posvećenoj Mundijalu.

"Sudija je pametan i svirao je prekršaj za odbranu. Šta ćemo mi sada govoriti da je ovo penal? Ja vidim da napadač drži svog prednjeg braniča i završava se priča. Prvi je napravio faul i završava se priča", rekao je Mateo Beusan.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine je bio nezadovoljan odlukom Brycha i nije se složio sa konstatacijom Beusana.

"Ovo je čist penal. Dvojica ga drže. Nije Mitrović prvi napravio faul. Uredu, vi imate svoje mišljenje, ali ovo je dva na jedan. Nemoguće je da bude kontra faul", rekao je Prosinečki.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.