25.6.2018. 8:35
1
Navijač izvršio samoubistvo poslije poraza Argentine
Dino Aleks (30) iz Indije pronađen je mrtav u reci u blizini Kerale, dva dana nakon što je misteriozno nestao iz svog doma.

Kako prenosi svjetski mediji, Dino, koji je vatreni navijač Messija, izvršio je samoubistvo nakon što Argentina izgubila na Mundijalu od Hrvata rezultatom 0:3.

Dinini roditelji kažu da su ga posljednji put vidjeli kako sjedi u dnevnoj sobi i gleda utakmicu. Pretpostavlja se da je mladić, kada se utakmica završila, odlučio da sebi oduzme život.

Kada se utakmica završila, napisao je poruku roditeljima, a potom je napustio kuću!

Slikovni rezultat za dinu aleks messi

On je ostavio oproštajnu poruku u kojoj je napisao da više nema razlog da živi i da “odlazi u dubine“. Čim su shvatili da ga nema roditelji su nestanak prijavili policiji. Ubrzo je krenula opsežna potraga. Dva dana kasnije lokalni ribar pronašao je Dinino tijelo u reci, piše “Alo!“.

(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.