28.6.2018. 11:03
2
Žestoka tuča Brazilaca i Srba na tribinama: Ostali Srbi su samo snimali tuču i nisu željeli da nam pomognu
FOTO: Kurir / Dado Djilas
Na tribinama stadiona u Moskvidošlo je do žestokog obračuna navijača Brazila i Srbije nakon utakmice ovih reprezentacija na Mundijalu u Rusiji.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Brazil je pobijedio sa 2:0 i tako se plasirao u osminu finala, dok je Srbija završila takmičenje u grupi.

"Desetak Brazilaca je bilo ispred nas, provocirali su od početka meča. Pokazivali nam srednji prst i slično. U jednom momentu mom ocu i meni je pukao film i pokazali smo im isto što i oni nama. Nisu mogli da prihvate uvredu i napali su fizički mog oca. Ja sam odmah uskočio da mu pomognem. Iza nasu su bili srpski navijači koji nisu ni pokušali da nas razdvoje. Samo jedan redar i moja majka su pokušavali da nas razdvoje, ali bezuspješno. Na kraju su došla 3-4 redara i nekako su uspjeli da smire situaciju", rekao je jedan navijač Srbije.

Isti navijač je rekao kako su brojni srpski navijači, koji su se nalazili u blizini, snimali ovaj incident, te da nisu željeli da pomognu svojim sugrađanima.

 
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.