7.7.2018. 12:37
0
Luka Modrić se nada fudbalskoj bajci: Bilo bi nevjerovatno podići trofej prvaka svijeta kao kapiten Hrvatske
Osvojiti naslov svjetskog prvaka s Hrvatskom gotovo je nezamislivo, poput najljepše bajke. Bilo bi nevjerojatno podići trofej svjetskog prvaka kao kapetan," kazao je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u razgovoru za FIFA-u.

Modrić je istaknuo kako već deset godina igra za reprezentaciju i kako do sada 'Vatreni' nisu uspjeli proći prvu utakmicu u nokaut fazi.

"Nakon nesretnih poraza od Turske i Portugala bilo je važno skinuti taj teret s leđa. Trebalo nam je malo sreće i mislim da smo je zaslužili," kazao je.

Naglasio je kako utakmica protiv Danske nije bila za uživanje, ali Hrvatske je ostvarila cilj, a to je pobjeda. Sada, kazao je, hrvatsku vrstu u četvrtfinalu očekuje domaćin svjetskog prvenstva, prenosi Hina.

"Rusija je neugodna momčad i očekujem da će igrati kao protiv Španjolske. Zasluženo su ušli u četvrtfinale i očekujem pravi spektakl jer ćemo igrati protiv domaćina i njegovih navijača," poručio je Luka.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.