7.7.2018. 21:45
1
Oglasio se Neymar: Najtužniji trenutak u mojoj karijeri
Brazilski fudbaler Neymar rekao je danas da je eliminacija sa Svjetskog prvenstva u Rusiji najtužniji trenutak u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Neymar je, dan nakon poraza Brazila od Belgije u četvrtfinalu Mundijala, objavio poruku na svom Instagram profilu. 

- Mogu da kažem da je ovo najtužniji trenutak uz mojoj karijeri. Boli toliko jer smo znali da možemo dalje, da možemo da ispišemo historiju... Teško je sada pronaći snagu i ponovo zaigrati fudbal, ali siguran sam da će mi Bog dati snage da se suočim s bilo čim - napisao je Neymar. 

Neymar je poruku završio riječima da je san Brazila o šestoj tituli prvaka svijeta prekinut, ali da ostaje živ u "njihovim mislima i srcima".  

Brazil je posljednju titulu šampiona svijeta osvojio 2002. godine, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)
 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.