22.7.2018. 13:30
0
Livno sprema veliku feštu za Zlatka Dalića: Na dočeku će pjevati Thompson, Mate Bulić i Nina Badrić
U Livnu se u utorak sprema veliki doček za selektora hrvatske fudbalske reprezentacije, Zlatka Dalića.

Piše: Haris Ahbabović

Kako se najavljuje, prema pisanju N1, na dočeku na Gradskom stadionu Zgona trebali bi pjevati Marko Perković Thompson, Mate Bulić, Jole, Nina Badrić i mnogi drugi, a najavljuju se i gosti iznenađenja.

Zlatko Dalić je svom rodnom Livnu i svojim sugrađanima poslao poruku:

"Dragi moji, sljedećeg utorka pošaljimo u svijet poruku ljubavi, mira, zajedništva i hrvatskog ponosa. Učinimo sve Hrvate širom svijeta ponosnim našim ponašanjem i našim zajedništvom. Zajedno smo najjači, zajedno možemo sve. Želio bi da se sljedećeg utorka ujedinimo kao nikada prije, da se ujedimo u ljubavi i zajedništvu. Pokažimo svijetu koliko srce ima naše malo Livno i koliku energiju možemo poslati u svijet. Želim svima dobru i dostojanstvenu zabavu, kakvu ovaj kraj zna napraviti. Nemojmo dopustit da blate naš ugled i naše dostojanstvo, pokažimo svima da smo veliki u slavlju i veliki u svemu", poručio je Dalić, piše portal Livno-online.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.