13.8.2018. 15:56
5
Horde zla dobile 1573 karata za vječiti derbi: Na Grbavicu neće moći ući nijedan navijač Želje ili Sarajeva koji bude u alkoholoziranom stanju
FOTO: FK Sarajevo
U srijedu 15.8.2018. godine na stadionu Grbavica igra se utakmica 5. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine gdje se sastaju stari rivali Željezničar i Sarajevo.

FK Sarajevo, koji je gost na Grbavici, je dobio 1573 pojedinačnih ulaznica za sektore B5 i B6 koje će se prodavati po cijeni od 10 KM isključivo u Fan shopu FK Sarajevo, u ulici Maršala Tita 38b. Ulaznice će biti moguće kupiti u utorak i srijedu

Ulaznice će biti moguće kupiti samo uz pokaz lične karte, jedan navijač može kupiti jednu ulaznicu. Navijači Sarajeva neće biti u mogućnosti kupiti ulaznice ispred stadiona Grbavica na dan utakmice, piše na zvaničnom sajtu kluba sa Koševa.

Predviđeno je da okupljanje navijača FK Sarajevo bude na Mostu Suade i Olge (Vrbanja most) u 16:30 sati, a polazak na utakmicu u 17:15 sati. Ulazak na stadion za navijače FK Sarajevo biće moguć u periodu između 18 i 19 sati nakon čega se kapije za sektore B5 i B6 zatvaraju.

S obzirom da se radi o derbi utakmici i da se očekuje ispunjen stadion, policijske kontrole za ovu utakmicu biće dodatno pojačane, a navijačima koji budu pod dejstvom alkohola ili narkotika neće biti omogućen ulazak na stadion. Stadion Grbavica nalazi se pod videonadzorom pa će tako svi eventualni izgrednici biti identifikovani i sankcionisani od strane pripadnika MUP-a KS, piše na sajtu FK Sarajevo.

Podsjećanja radi, vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva igra se u srijedu 15.8. sa početkom od 20:15 sati.

5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.