24.8.2018. 14:09
0
Ibra u svom stilu: Uživajte dok sam tu, najbolji sam švedski fudbaler u historiji
Zlatan Ibrahimović dao je još jednu izjavu u svom stilu i tvrdi da je najbolji švedski fudbaler svih vremena.

Vjerovatno sam najbolji igrač Švedske u historiji. To što sam ja uradio, niko drugi nije. Igrač koji je osvojio najviše priznanja za najboljeg igrača u zemlji ima samo dva. Koliko ih ja imam? Čak 11. Jesam li arogantan? To nije važno, ja sam najbolji - rekao je Ibrahimovic.

Na pitanje hoće li završiti karijeru u Los Anđelesu, 36-godišnjak je poručio: 

- Vidjet ćemo, osjećam se živim sad. Bio sam povrijeđen, ali poslije dvije minute po povratku pokazao sam da sam se vratio. Dobro se osjećam, svježe i sretno – dopadaju mi se saigrači, klub, ljudi, grad. Svi trebate uživati dok sam tu, želim da igram što je duže moguće jer su poslije povrede pričali da više neću moći - dodao je popularni Ibra. 

Tokom bogate karijere Ibrahimović je nastupao za Mančester junajted, Pari Sen Žermen, Inter, Milan, Barcelonu, Juventus, Ajax i Malmo, a za Švedsku je dao 62 gola na 116 utakmica, prenosi Avazov sport.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.