26.8.2018. 18:49
0
Inzaghi stao u odbranu Milinkovića Savića: Ne mogu njega kriviti za neuspjehe
Trener Lazija Simone Inzaghi stao je u odbranu Sergeja Milinkovića Savića, koji je na meti kritika zbog partija ispod očekivanja na početku sezone.

“Nebesko-plavi” pretrpjeli su poraze od Napolija i Juventusa u prva dva kola Serije A.

“Stara dama” je jučer sa 2:0 savladala Rimljane.

“Ne mogu da krivim Sergeja za neuspjehe. Nadam se da će zaigrati bolje i popraviti formu. Nismo očekivali ovakve rezultate jer smo prošle sezone bili peti. Ipak, nije bilo lako jer smo igrali protiv dvije najbolje ekipe iz prošle sezone”, rekao je Inzaghi.

Priliku da upiše prvu pobjedu u šampionatu Lazio će imati za sedam dana, kada će na svom “Olimpicu” dočekati Frozinone, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.