3.9.2018. 15:20
0
Posebno dizajnirane klupe za rezervne igrače stigle na Grbavicu
Nove klupe za rezervne igrače sa plavim sjedištima sa klupskim grbom stigle su danas na Grbavicu, a u toku sedmice će biti montirane.

Jedan je to od ukupno 24 zahtjeva, koje je UEFA postavila pred administraciju FK Željezničar, a koji moraju biti ispunjeni prije utakmice BiH – Sjeverna Irska 15.10.2018.godine, navedeno je na zvaničnoj internet stranici ovog kluba.

Osim postavljanja novih klupa, neki od najvažnijih uslova su:

Platforma za kameru na istočnoj tribini
asfaltiranje prolaza za hitna i vatrogasna vozila
mix zona, dodatni toalet za osobe sa invaliditetom
“panik” rasvjeta na sjevernoj i južnoj tribini
rekonstrukcija postojeće trafostanice
unaprijeđenje sistema razglasa u krugu i van stadiona

Kao i do sada, FK Željezničar se obavezuje da će sve zahtjeve realizirati na vrijeme i da će reprezentacije BiH i Sjeverne Irske imati odlične uslove na Stadionu Grbavica.

Kako navode u Klubu, nove klupe sa sjedištima za rezervne igrače će biti montirane ove sedmice i spremne za susret sa Radnikom koji se igra 16. septembra, a na kojem naš Klub slavi 97. rođendan.


Lejla Trle 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.