19.9.2018. 22:57
0
Šok za City na Etihadu: Lyon slavio protiv Građana
U prvom kolu grupe F Lige prvaka, Manchester City je ugostio ekipu Lyona, koji nam je priredio veliko iznenađenje, s obzirom da je ekipa iz Francuske slavila rezultatom 2:1.

 

Iako je Manchester City od početka susreta bio bolji protivnik na terenu, Lyon je prvi stigao do vodstva. Strijelac gola u 26. minuti bio je Cornet, dok je asistenciju upisao Fekir. Do kraja prvog poluvremena City je postigao pogodak, no on je poništen zbog ofsajda. Nekoliko minuta pred kraj prvog dijela utakmice, Lyon udvostručava vodstvo, a ovaj put Fekir se našao u ulozi strijelca, nakon što je asistirao za prvi gol.

U nastavku utakmice, City je pokušavao postići pogodak, no nisu uspijevali stvoriti izgledniju situaciju. A onda u 67. minuti Bernardo Silva na asistenciju Sanea smanjuje na 2:1.

Do kraja susreta, City je imao nekoliko šansi da stigne do izjednačenje, no promjene rezultata nije bilo, pa je Lyon upisao vrlo značajna tri boda.

 

(Amila Alijagić)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.