24.9.2018. 14:37
0
Nevjerovatne scene sa bh. terena: Fizički nasrnuo na saigrače, pa ga otac odveo kući
Domaći sastav je nakon prvih 45 minuta imao vodstvo 2:1, te dva igrača više budući da je Mehmed Đogić zaradio dva žuta odnosno crveni karton, a Almir Kovačević je zbog pljuvanja također pocrvenio u 41. minuti utakmice.

Veoma zanimljivo je bilo na poluvremenu ovog meča kada je isključeni Đogić prema izvještaju delegata susreta fizički nasrnuo na svoje igrače poslije čega je policija intervenisala i dovela ga pod kontrolu. Delegat susreta Damir Džafić iz Kalesije je naveo da je Đogić predat ocu koji ga je kasnije odveo kući.

“Na poluvremenu utakmice gostujući igrač broj 2 Mehmed Đogić izašao je iz svoje svlačionice, te fizički nasrnuo na svoje igrače nakon čega je intervenisala policija i dovela ga pod kontrolu. Nakon određenog vremena policija ga je udaljila iz ograđenog dijela terena za igru. Po riječima policije isti je predat ocu kojeg je isti odvezao kući”, navodi se u izvještaju delegata ovog susreta, piše “Sport1“.


(Admir Oručević)

FudbalBiH
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.