25.9.2018. 18:20
0
Veliki trener žestoko kritikovao Messija i Ronalda: Njihovo odsustvo je nepoštovanje prema kolegama fudbalerima i prema FIFA-i
Italijanski trener Fabio Capello kritikovao je fudbalere Lionela Messija i Cristiana Ronalda, jer nisu prisustvovali dodjeli nagrade za najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA-e.

Piše: Haris Ahbabović

Luka Modrić je osvojio spomenutu nagradu, a u konkurenciji je pobijedio Ronalda i Salaha, dok Messija nije bilo ni među najboljih tri.

To je prvi put od 2007. godine i proglašenja Kake za najboljeg fudbalera svijeta, da tu nagradu nisu dobili Messi ili Ronaldo.

Modrić je po dobijanju nagrade rekao da bi želio da su ceremoniji prisustvovali fudbaler Barcelone Messi i Ronaldo iz Juventusa.

"Ronaldovo i Messijevo odsustvo je nepoštovanje prema kolegama fudbalerima, prema FIFA-i i prema fudbalskom svijetu. Možda su osvojili suviše nagrada i nikako ne vole da gube. U životu morate da znate kako da pobjeđujete i kako da gubite", rekao je Capello.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.