25.9.2018. 19:42
0
Fudbaler Partizana upitao sudiju: Je li imate obraza i šta vam je to?
Odigran je veliki derbi u kojem nije bilo pobjednika u duelu Partizana i Crvene zvezde. Utakmica je okončana rezultatom 1:1.

Piše: Haris Ahbabović

Partizan je poveo kada je Ricardo postigao lijep gol u 33. minuti. Ipak, Zvezda je izjednačila sredinom drugog dijela iz vrlo sumnjivog gola kojeg je postigao Boakye.

Iako se čini da je lopta cijelim obimom prešla gol liniju, golman Partizana Vladimir Stojković smatra da se to nije desilo i da je odluka sudije da prizna gol bila sramna.

"Sramno, sramno. Prvi put me je u životu sramota jer sam Srbin, što neko upropasti ovako lijep fudbalski događaj. Odreći ću se sutra srpskog pasoša, ne mogu da ovo izdržim. Ovo je sramno. Ovo nikada nisam vidio na derbiju. Kunem vam se da nije bio gol. Ja sam vidio loptu, sudija nije nikako mogao da vidi loptu", rekao je Stojković nakon utakmice.

Zanimljiv snimak se također pojavio na YouTubeu na kojem se vidi kako fudbaler Partizana, Danilo Pantić, pita pomoćnog sudiju "da li ima obraza".

U nastavku pogledajte o čemu se radi.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.