27.9.2018. 12:50
1
Napolitanci bijesni: Zašto krvnik Pjanić ima imunitet?
Miralem Pjanić se konstantno nalazi u centru kritika i nema mira od početka šampionata zbog nekih kontroverznih odluka sudija na njegove krvničke startove.

Mediji iz Napulja potrudili su se da 'operu' sudije i Miralema Pjanića pred bitan duel sa njihovim timom.

- 'Krvnik' Pjanić još jednom ima imunitet. Za šta dobija imunitet, a protivničke igrače tuče i udara te ne dobija crvene kartone za to, pitanje je na jednom od portala.

Posljednji duel koji su zamjerili jeste na sinoćnjoj utakmici protiv Bologne kada je Pjanić nagazio protivničkog fudbalera i prošao bez opomene.

- Famozna epizoda, ili mit ako tako želite, vraća nas u april na meč između Intera i Juventusa koji je donio titulu Staroj dami. Nerazzurri su igrali sa deset igrača, ali Pjanić koji je krvnički udarao protivnike bio je samo opomenut. U veoma bitnoj utakmici nisu ga isključili, a isključenje bi bilo možda historijsko jer bi utakmica otišla u drugom smjeru. Tužno, ali istinito, mit o Pjanićevom imunitetu nije odbačen, navodi se, prenosi Oslobođenje.

1.png - Napolitanci bijesni: Zašto krvnik Pjanić ima imunitet?


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.