4.10.2018. 13:50
0
Na Grbavici u funkciji novi savremeni elektronski sistem očitavanja ulaznica
Prodaja ulaznica za susret 13. kola BHT Premijer lige BiH između FK Željezničar i NK Čelik, počinje u petak u 9:30, a pred ovu utakmicu prvi put će na Grbavici biti korišten novi sistem očitavanja ulaznica.

Prodaja će se vršiti od 9:30 sati do početka utakmice. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 8 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 3 KM za tribinu Istok i 3 KM za tribinu Sjever.

Savremeni sistem ulaza, koji podrazumijeva elektronsku kontrolu ulaznica, bit će prvi put u funkciji na sutrašnjoj utakmici, a radovi će biti okončani danas. Prilikom ulaska potrebno je da navijači skeniraju bar kod sa ulaznice, a ulaz će se nakon toga otvoriti.

Od utakmice sa Čelikom na ulaznicama će biti odštampan sektor i ulaz, te se navijači moraju pridržavati tačnom ulazu koji piše na ulaznice.

Naprimjer, ulaznica za sjevernu tribinu na kojoj stoji ULAZ 3, moći će biti skenirana samo na ULAZ 3. Vlasnici sezonskih i dječijih ulaznica će moći ući na svaki ulaz.

Na stadionu će biti otvorena četiri ulaza za Sjever, šest ulaza za Jug, dva ulaza za Istok, te jedan ulaz na Zapad.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.