4.10.2018. 17:30
0
Čelikov trener dobio radnu dozvolu, ali ni sutra neće sjediti na klupi
Trener nogometaša Čelika, Turčin Adnan Örnek, napokon je dobio radnu dozvolu, ali, kako je u izjavi za Fenu potvrdila klupska portparolka Kanita Pojskić- Čutura, on ni sutra, u utakmici 13. kola Premijer lige BiH protiv Željezničara na Grbavici neće sjediti na klupi.

- Gospodin Örnek dobio je radnu dozvolu, ali sada nam predstoji i da mu osiguramo boravišnu kako bi već u prvom susretu nakon pauze, 21. oktobra na Bilinom polju protiv Širokog Brijega, napokon mogao sjesti na klupu. Nadali smo se da će sve biti gotovo do sutrašnje utakmice sa Željezničarom, ali to nije bilo moguće uraditi - kazala je Feni Pojskić-Čutura.

(FENA / Lejla Trle)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.