20.10.2018. 15:30
0
NK Čelik: Senegalci u konkurenciji,Örnek sutra ne sjedi na klupi protiv Širokog
Nogometni klub Čelik, mada se to činilo izvjesnim, nije uspio ishoditi boravišnu dozvolu za svog trenera Adnana Örneka pa on ni sutra neće sjediti na klupi na utakmici 14. kola BHT Premijer lige na Bilinom polju protiv Širokog Brijega, ali su u zeničkom premijerligašu uspjeli registrirati Senegalce Moussu Maronea i Faustina Senghora.

Nažalost, osoba koja radi na izdavanju boravišnih dozvola trenutno je na bolovanju pa nismo uspjeli ishoditi tu dozvolu, koja je uslov da zatražimo takmičarsku licence od Nogometnog saveza BiH.

Trener će debitovati u narednom kolu, kada budemo gostovali kod Zrinjskog, dok će Senegalci biti u konkurenciji i za sutrašnju utakmicu - kazala je za Fenu portparolka NJ Čelika Kanita Pojskić- Čutura.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.