21.10.2018. 12:15
0
''Ovo je prvi period da dobivam prosječne utakmice. Volim spektakl, ali mnogo volim i ovakve pobjede''
Liverpool je sinoć u susretu 9. kola Premiershipa pobijedio Huddersfield u gostima 1:0 i vratio se na prvo mjesto tablice koje dijeli s Manchester Cityjem s 23 boda.

Redsi nisu igrali oku ugodan nogomet, no upravo je to ono što im je nedostajalo prijašnjih sezona - rutinsko dobivanje "malih" utakmica. Baš tako, rutinski, Kloppova ekipa je stigla do pobjede golom Salaha. 

U nekim trenucima je visila, naročito u 82. minuti, kad su domaćini promašili najveću šansu, no neobično sigurna Liverpulova odbrana je izdržala i sačuvala prednost.

- Znam da se ljudi pitaju ''gdje je nogomet''. Nije to bilo tako loše danas, a ovo je prvi period u mom životu da dobivam prosječne utakmice. Postoje mnogi načini na koje možeš dobiti utakmicu. Spektakularni i ovakvi. Ja volim spektakl, ali mnogo volim i ovakve pobjede - rekao je Klopp, čija je ekipa primila samo tri gola u prvih devet kola, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.