4.11.2018. 20:27
0
Sociedad i Sevilla podijelili bodove
U 11. kolu španske La Lige Real Sociedad i Sevilla su podijelili bodove.

Obje ekipe su dosta oprezno ušle u meč. U 23. minuti Sevilla je postigla pogodak, no sudija daje znak za VAR, a nakon intervencije VAR tehnologije, gol je poništen. Do kraja prvog dijela utakmice, Sevilla je bila nešto bolji protivnik na terenu, no nisu uspjeli stići do pogotka. 

Ni u nastavku, nismo gledali pretjerano zanimljivu utakmicu, Sevilla je bila nešto bolja, ali do kraja susreta nije dolazilo do promjene rezultata.

Sevilla se nalazi na drugom mjestu sa 20 bodova, četiri manje od Barcelone, dok je Real Sociedad 13. sa 13 osvojenih bodova.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.