5.11.2018. 20:47
0
Potres u Dinamu: Izvršni odbor razriješio potpredjednika kluba Tomislava Svetinu
Tomislav Svetina više nije potpredsjednik Dinama niti član uprave, vijest je koja je odjeknula u ponedjeljak, a objavio ju je Dinamo na službenoj stranici.

- Izvršni odbor GNK Dinamo na svojoj redovnoj sjednici u ponedjeljak, 5. novembra 2018., jednoglasno je donio odluku kojom se gospodina Tomislava Svetinu razrješuje dužnosti potpredsjednika te člana uprave GNK Dinamo - objavio je Dinamo. 

Izvori "24sata.hr" u Dinamu tvrde kako smjena Tomislava Svetine nema direktno veze s odlaskom Ajdina Hasića (17), ali sigurno je da je odlazak ovog supertalenta, odnosno gaf koji su napravili u Maksimiru, vjerovatno ubrzao odluku članova Izvršnog odbora koji su jednoglasno maknuli Svetinu s mjesta potpredsjednika i člana uprave.

Podsjećamo, Ajdin Hasić imao je ugovor s Dinamom do 2021. godine, ali je nedavno raskinut praktički preko noći, o čemu se Dinamo još nije oglasio. Navodno su mu u Dinamu ponudili novi ugovor, a, kako bi ga potpisao, prvo je trebalo raskinuti stari. Poslali su dva potpisana primjerka njegovom ocu u Bosnu i Hercegovinu, raskid aktualnog ugovora i novi ugovor. No, njegov otac potpisao je samo raskid ugovora i time je Ajdin postao slobodan potpisati za koji god klub želi. 

Zainteresiranih je mnogo, a čini se da će u Real.

Kad je prošle godine Davor Šuker ponovo izabran za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Tomislav Svetina postao je potpredsjednik Saveza i kao takav jedan od glavnih ljudi nogometnog saveza na državnoj razini. 

Bio je Svetina u to vrijeme direktor u Dinamu, a u martu ove godine postao je potpredsjednik kluba. Neki krugovi u HNS-u vidjeli su ga, u bliskoj budućnosti, i na mjestu Davora Šukera kao prvog čovjeka Saveza.

Što se promijenilo i kako je Svetina, praktički preko noći, izbačen s mjesta potpredsjednika Dinama i člana uprave kluba? Nedavno je Udruženje "Dinamo, to smo mi" objavilo kako je njihov član zatražio uvid u popis članova kluba te da Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović, nepravomoćno osuđeni za kriminal i izvlačenje novca iz Dinama, više nisu članovi kluba, da su izbačeni. 

Iz Dinama je stiglo ekspresno saopćenje kako odluku o brisanju iz članstva može učiniti samo Izvršni odbor kluba te da udruženje širi laži i dezinformacije. Stigao je i taj slučaj Ajdina Hasića o kojem se Dinamo uopće nije oglasio, ali u kojem je očito da je neko ispao pravi naivac jer je izgubio jednog od najtalentiranijih mladih igrača i potencijalnu zvijezdu na kojoj je klub mogao zaraditi milione, prenose 24sata.hr.

(Amila Alijagić)

Dinamo
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.