6.11.2018. 23:02
0
Icardi za bod protiv Barcelone, izjednačenje Napolija nakon nepromišljenog poteza Buffona i Thiaga Silve
Večeras je odigrano četvrto kolo grupne faze Lige prvaka, a vidjeli smo nekoliko dosta zanimljivih utakmica.

Inter - Barcelona

U grupi B, Inter je bio domaćin Barceloni, koja je i bez Lea Messija bila bolji protivnik na terenu, no golman domaće ekipe je bio na visini zadatka. Tako nismo vidjeli golove do pred kraj utakmice. 

Barcelona je povela u 83. minuti, kada je gol za Barcelonu postigao rezervista Malcolm. Ipak, samo četiri minute kasnije, Icardi postiže pogodak za izjednačenje, ali i konačan rezultat ove utakmice.

Nakon četiri kola, Barcelona ima 10 bodova, Inter sedam, Tottenham četiri, a PSV jedan osvojen bod.




Napoli - PSG

Još jedan zanimljiv meč gledali smo u Napulju, gdje je Napoli ugostio ekipu PSG-a. I ovaj susret je završio istim rezultatom (1:1).

PSG je poveo pred kraj prvog poluvremena kada je Bernata zatresao mrežu. 

Napoli je odlično otvorio drugi dio utakmice, pa se uvezali nekoliko odličnih prilika za pogodak, ali Buffon je sve branio. A onda u 62. minuti Callejon je oboren u kaznenom prostoru, nakon nepromišljenog poteza Buffona i Thiaga Silve. Sudija pokazuje na bijelu tačku, sa koje je siguran bio Lorenzo Insigne.

Nakon tog pogotka utakmica se malo smirila, te je do kraja ostalo 1:1.

Napoli i Liverpool imaju po šest bodova, PSG pet, a Crvena zvezda četiri boda.




(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.